Lekker eten, drinken en genieten bij restaurant 1633 Halsteren

Al vanaf de start is restaurant 1633 dé Huiskamer van Halsteren. In een huiskamer is het vertrouwd, gezellig en smakelijk vertoeven, sinds 2018 zorgt gastheer Marco met zijn team daarvoor. Dat je in een huiskamer ook lief en leed deelt, en onvoorwaardelijk voor elkaar klaarstaat, merkten wij de laatste 2 jaar maar al te goed. Het maakte onze droom nog mooier dan gehoopt.

“Alsof we thuiskomen!” Die vaststelling horen we onze gasten regelmatig doen als ze neer- strijken voor lunch, borrel of diner. Dat onze gasten zich zo zouden voelen is precies waar wij op hoopten toen wij de deuren van restaurant 1633 openden.

Dat het zo snel zou gaan hadden we niet verwacht. “Kennelijk had Halsteren behoefte aan een gezellige plek om lekker te tafelen. De Halsterse gast is een trouwe en open gast, die een grote gunfactor heeft en vooral ook heel behulpzaam is.”

Toen de coronacrisis toesloeg waren het de vrienden van 1633 die hun “huiskamer” door deze maanden heen sleurden. “Vanaf de start van de coronacrisis was het druk met mensen die kwamen afhalen, of een hart onder de riem te steken. Mensen die zeiden ‘dat doen we voor jullie, omdat we hopen dat jullie er na de coronacrisis gewoon nog zijn.’ Dat doet veel goed’, zegt Marco.